I DE SOBTE, ELS ACAMPATS… (III)

Quatre dies després de la primera acció de la PIPI, esdevé la revolta dels acampats. La PIPI ho celebra i envia un correu informatiu:

11 DE MAIG  (dia del naixement de Karl Friedrich Hieronymus, baró de Münchhausen).  ES PORTA TERME LA PRIMERA ACCIÓ DE LA PIPI, PLATAFORMA IRONICO-INTEMPESTIVA POST IMPERIALISTA, CONTRA LA SITUACIÓ POLÍTICA I FINANCIERA ACTUAL, AMB GRAN ÈXIT I NUL RESSÓ MEDIÀTIC.

 12 DE MAIG. 10.000 PERSONES ES MANIFESTEN A NOVA YORK PER EXIGIR QUE ELS BANQUERS PAGUIN LA CRISI QUE ELLS HAN PROVOCAT. HO HAS LLEGIT ENLLOC? QUI HA DECIDIT QUE AIXÒ NO ÉS NOTICIA? http://www.jornada.unam.mx/2011/05/13/index.php?section=mundo&article=031n1mun

15 DE MAIG.  INICI DE LES REVOLTES A ESPANYA PER PROTESTAR CONTRA LA DEGRADACIÓ I INJUSTICIA DE LES POLÍTIQUES SOCIALS I FINANCIERES ACTUALS.  ET DIRAN QUE SON UNS AIXELEBRATS I QUE TOT PLEGAT ÉS MOLT IMPROVISAT. AFORTUNADAMENT, LA SEGONA PART ÉS CERTA:  LA IMPERFECCIÓ ÉS LA MARCA DE L’ ESPONTANEÏTAT.

EL CAS D’ISLÀNDIA: NEGATIVA A RESCATAR ELS BANCS I PRESÓ PELS BANQUERS RESPONSABLES DE LA CRISI… CREUS QUE AQUESTA NOTICIA  HA TINGUT EL SEGUIMENT MEDIÀTIC QUE CALDRIA? http://www.finanzas.com/noticias/economia/2011-05-09/479985_islandia-isla-revolucion.html

LA PIPI VA SER LA PRIMERA PLATAFORMA EN PROPOSAR UNA ACCIÓ CONTRA LA INSTRUMENTALITZACIÓ INSOPORTABLE DEL SISTEMA. PERÒ ARA ES POSA A LA CUA I DONA SUPORT A “DEMOCRÀCIA REAL JA” (NOM POC VISTÓS, CAL CONFESSAR-HO). INFORMEM, PER TANT, QUE LA PIPI S’HA ADHERIT OFICIALMENT AL MOVIMENT SORGIT EL 15 DE MAIG, RECOLSANT LA SEVA PROTESTA URBANA I PACÍFICA A LES PLACES DE TANTS I TANTS INDRETS DE LA GEOGRAFIA ESPANYOLA. I MANTINDRÀ EL RECOLZAMENT MENTRE NO ES DEIXI ENGOLIR PEL MATEIX SISTEMA.

PASSA-HO!!!!

ENVIADO DESDE MI  PENTIUM II

Anuncios
Published in: on junio 5, 2011 at 1:09 pm  Dejar un comentario  

The URI to TrackBack this entry is: https://penjaments.wordpress.com/2011/06/05/i-de-sobte-els-acampats-iii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: