LA MALETA DE VIATGE

L’altre dia em vaig comprar una maleta de viatge de fons infinit. Són molt pràctiques perquè hi cap tot, literalment tot. El problema és què posar-hi. Ho vaig preguntar a la botiguera i em va passar una llista d’algunes coses aptes i recomanables, especialment a l’estiu, per encabir-hi a la maleta. La llista és molt llarga, hi ha des de figuretes de bronze d’animals mitològics en perill d’evolució a instruccions per treure a passejar el mercuri sense que s’escapi. En destaco algunes:

Les cançons del disc Manafon, de David Sylvian. Si heu d’agafar un avió, a més, aquesta us pot reconfortar…

Un llibre. Monólogos de la bella durmiente. Sobre María Zambrano, de Miguel Morey (editorial Eclipsados, col·lecció Herramientas).

“Así, lo que el hombre y el niño dramatizan en el seno de ese tiempo suspendido que los pone frente a frente, bien podrían ser los dos modos fundamentales de encarar el instante por el que el tiempo lineal se rompe: los modos del asombro y de la extrañeza” (fragment de la nota 6, p. 33).

Rotllos de  pianola, i la pianola sencera, amb les composicions polirítmiques de Conlon Nancarrow.

El Llibre dels bèsties o el rapte de la capibara, de Victor Nubla i Roger Atrofe (Biblioteca per a Misantrops, vol. 9)

“Fora els murs del zoo, en un racó ombrívol del parc de La Ciutadella on encara es pot notar la ferum de fera, hi ha un gran mamut de l’ultima era glacial que es va quedar de pedra quan, amb tota la seva bona fe, es va presentar al zoològic per ocupar una plaça en el recinte dels paquiderms i li van dir que no, que ni parlar-ne, que era una cosa totalment passada d’època” (p.37).

¡Harpo habla!, de Harpo Marx (Seix Barral).

“Había aprendido un montón de imaginativas variaciones sobre mis dos piezas, suficientes para acompañar cualquier tipo de películas sin que la gente se diera cuenta de que me repetía. Para las comedias : Walz Me Around Again, Willie, tocada dos octavas arriba y rápido. Escenas dramáticas: Love Me And The World Is Mine, con un trémolo en las bajas.  Escenas de amor: un trino en la mano derecha. Para las persecuciones: cualquiera de las dos piezas, tocada demasiado rápido para que fuese posible reconocerla” (p.128). L’art de rendibilitzar dues cançons o l’inici del minimalisme?

Unes 300 o potser 302 cançons de Nina Simone.

Tot el que necessites és amor, d’Alfred Picó (Cossetània edicions)

“En la seva obra més coneguda, Diari d’un seductor, Soren Kierkegaard reflecteix moltes experiències personals viscudes amb Regine Olsen. En menys d’un any el filòsof es va declarar a la noia, es va sentir desil·lusionat i finalment va trencar el compromís sense cap justificació. Ella, decebuda i desconcertada, va acabar casant-se amb un funcionari”(p.21).

I retallables. Que no retallin només ells!!!!

Anuncios
Published in: on julio 24, 2011 at 4:58 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://penjaments.wordpress.com/2011/07/24/la-maleta-de-viatge/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentDeja un comentario

  1. Acabo de fer la “teva” maleta. Ara ja puc marxar tranquil de vacances.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: